söndag 24 april 2011

Ojoj.. Dom här dagarna har gått galet fort! Men jag har haft hur kul som helst..
I torsdags kväll var vi fört hemma hos Matte och efter det tog vi spårvagnen ner till stan. Vi hamnade först på Delhi, efter det Trädgårn. Trevligt trevligt!
I fredags åkte jag, lillebror och min älskling till Karlskoga för att träffa mormor och morfar, mina kusiner och deras föräldrar. Påskmat blev det och en liten promenad ner till sjön som ligger precis där mormor och morfar bor. Solen lyste och det var en helt underbar dag..

När vi kommit hem till kära Norrköping åkte vi till Dennis och Elin. Där spelade vi Talisman hela kvällen. 6timmar tog det innan en vinnare var korad. Tyvärr blev det inte jag! Efter en lång strid mellan mig och Dagge var det han som stod som ensam segrare. Kräver revansch!
 I lördags var Lisa trött o kom inte upp ur sängen speciellt tidigt. Vi cyklade ner till stan och åt frukost tillsammans med Robins syster och hennes kille. När vi kommit hem var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Det bar av till Folkparken för kortspel och prat tillsammans med vänner. =)
Strax före 18 mötte vi upp lillebror och gick ner till Bishop för mat och dryck. En mycket trevligt kväll blev det.

Idag var jag också galet trött - har varit det hela dagen.Efter frukost på balkongen och lite städande kom Emmie på besök. Hon hjälpte mig att göra inbjudningskort. Tack gumman!
Robin har idag blivit intervjuad av en gammal klasskompis till honom.
Vi har också varit hos Dennis och Elin en sväng idag. När vi kom hem blev det soffan och en film om Columbine. Nu sitter Robin och spelar och jag kollar runt på nätet som jag inte hunnit på hela helgen.


Tack för en underbar helg!
Och till två speciella personer - tänker på er och hoppas att allting blir bra!
Det finns människor till allt - tyvärr! Men det är bara att skita i dom!! De är inte värda mycket..
Vissa har inget liv och måste lägga sig i andras och vissa tar sig rätten att bestämma över någon annan!
Be strong ladies!

____________________________________________________________

" Nya vänner - nya underbara människor "

// TuwaLisa

1 kommentar:

  1. Så lite så det var bara kul! :D
    Hoppas att du mår bra på riktigt snart.. krams

    SvaraRadera