tisdag 12 april 2011

Livet börjar räta ut sig!

Host, host, host! Gud så underbart med denna hosta.. Nej, men det börjar bli bättre! Hoppas på jobb imorn.. Då blir det lugn start också; onsdag 08:30-16:30, torsdag 6-13:45, fredag 6-13.

Nu är min älskade 740 såld! Det har varit som en stor tung sten på mitt hjärta sen jag krockade med det stora äckliga djuret! O nu är den äntligen borta - så underbart! O vissa som inte trodde jag skulle få ut en krona för bilen.. =) Nu har jag kvar riktigt fräscha vinterdäck som är till salu. Så ännu mer pengar kan jag pressa ut ur den underbara Volvon.

Idag ska jag göra ytterligare ett försök med att få igång filmen som jag skulle sett igår. Felet som var igår var att datorn hade stannat, så inte konstigt att det inte fungerade.
Förövrigt idag så ska jag försöka ta tag i disken, om jag kan bli av med huvudvärken!



Allting börjar kännas riktigt bra nu.. Allting håller på att lösa sig!
Jag har världens underbaraste pojkvän, en lägenhet som jag trivs galet bra i, ett jobb där jag trivs toppenbra, en ny bil är på väg till oss, en vår och sommar med massa roliga saker inplanerade, de vänner jag har kvar är underbara och jag hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er.
En framtid som ser ljus ut...
Jag har som mål att i slutet av sommaren sluta med medicinen jag äter o att jag kommer att må bra ändå! I höst åker jag med familjen och min älskade Robin till Frankrike för att fira mamma som fyller 50.

__________________________________________________________

" Jag hoppas på att i julklapp i år kunna ge några speciella människor en riktigt speciell present "

// TuwaLisa

1 kommentar:

  1. Men det var väl en vettig tanke? Eller var det inte ens det? ;)

    Måste känns jätte skönt! Jag önskar också att jag kommer hitta rätt snart.. det vore guld värt.

    SvaraRadera