söndag 11 december 2011

Har man inte varit med så förstår man inte...

Vad är det för speciellt med denna Volvo?? Många ställer sig säkert frågan...
"Det ser ju helt  vanlig ut"
Japps, men det är ju det som är själva grejen.. alla vill inte ha en bil som sticker ut för mycket. Massa påhängsplast fram och bak, ögonlock, vinge, bräddat, värsting fälgarna och en massa annat.. För vissa är det trycket under huven som är det viktiga och för andra är det utsidan. För en del är det både och..
En del vill vinna priser för stylingen och en del vill vinna priser för att bilen ser helt original ut, att bilen är fräsch rakt igenom.
Att inte se pengarna på utsidan av bilen kan för många vara svårt att förstå.. Det är svårt att förklara för någon som inte varit med o mekat eller för någon som inte varit nära den verksamhet och det liv som det faktiskt ofta innebär att ta hand om en bil till max. För många är det en livsstil som inte går att bryta eller som är svår att bryta. Bilen är ens liv och man lägger all sin tid och alla sina pengar på den.
Det krävs tid, pengar, tålamod och ett galet engagemang..
Sen kanske vissa inte förstår denna verksamhet ändå. Även att man är där mitt i smeten. Men det är antagligen för att man har olika prioriteringar. Man tycker olika saker är viktiga här i livet. Eller är det så att man lägger tid på bilen för att slippa tänka på något annat? Något som är jobbigt? Så är det självklart inte för alla man det finns säkert dem som gör så också.
En livsstil, en dröm och förhoppningsvis ett bra resultat.
O så bygger man o bygger man.. o så tar man bilen på en åktur en gång. Leker o gasar lite för mycket o så säger det pang, det börjar ryka om bilen eller så stannar den bara o så är det bara att börja om från början.
Men de riktiga bilmekarna ger inte upp utan de början om från början, nya utgifter o ännu mera tid. 

Här är bilen:
Volvobygge


Är en kär Volvoälskare och kommer alltid att vara!! Har man inte varit med så förstår man inte..

// TuwaLisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar