onsdag 30 mars 2011

Skitsnack..!

Tjo!

Middagen med mina föräldrar var trevlig - det blev fiskgratäng men potatismos, räkor och ärtor. Till efterrätt åt vi hallonpaj med vaniljsås =)


Har funderat på det där uttrycket
"Det som inte dödar gör dig starkare"
Jag undrar vad det är för kotte som har kommit på det?! Jag tycker inte att det stämmer! Det måste vara någon som var tvungen att komma på något positivt med allt skit man går igenom! En sån här evig optimist..
Jag tänker såhär.. man blir inte starkare däremot så är man en erfarenhet rikare och man kanske hanterar saker annorlunda. MEN...
Jag kan säga att jag nu är mer rädd för att förlora människor i min närhet.. håller hårt - stenhårt i de jag har! Är livrädd för sjukdomar.. minsta lilla grej, värk någonstans eller något utslag gör mig nervös och hispig. Hur kan man då säga att man blir starkare av det som inte dödar?
Visst lever jag ett helt annat liv och tar vara på saker nu mer än jag gjorde förut men det är ju en effekt av det som har hänt.. På ett sätt bra men nu ska man göra så mycket saker som möjligt för att man aldrig vet när det kommer hända något allvarligt.. Livet kan förändras så extremt fort!
Man blir känsligare, räddare och mer nojig!

Sen tycker jag det är tragiskt att vissa människor fortfarande inte kan uppskatta sina vänner. Nu är det jag som tänker vänta och inte tränga mig på. Så får vi se om jag är värd att ha kvar som vän eller inte..


Idag efter jobbet åkte jag en snabbsväng till mataffären. En stund efter att jag kommit hem kom Henka och Samme på fika och efter det var det full fart med att få ordning här hemma. Vi börjar komma i ordning och det blir galet snyggt!
Sen är det nog en ganska ovanligt stil vi har valt i vårt hem så det är nog inte många som håller med om att det är så snyggt som vi tycker att det är =)

Idag var det jobb från 6-13:15 och imorn är det jobb från 6-13:45. Efter jobbet ska jag möta upp Linda på badet för att simma en sväng. Sen bär det av till frissan där håret ska fräschas till; klippas och färgas. Ska bli toppen att bli av med utväxten!!

Nu ska jag kolla på Efterlyst och sen är det God Natt!!

______________________________________________________________

" Min älskling är min stjärna "

// TuwaLisa

1 kommentar:

  1. (Jepp nu fungerar det! :D)

    "Det som inte dödar gör dig starkare"

    Jag tror att det snarare har med förkylningar att göra, för man säger väl att man bara kan ha en viss förkylning en gång? ;) För de är ju inte mycket annat det stämmer in på :) Vi kan göra om det "Det som inte dödar ger dig nya sätta att se på livet".. Det skulle i alla falla stämma, på gott och på ont..

    Kramar

    SvaraRadera